Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Başkaca, yangın merdiveni kapıları, yangın merdivenlerinin giriş ve çıkışlarını kapatır ve yangının merdivenlere yayılmasını engeller.

Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cihetı saf otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı mümkün.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara mütenasip olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Dünyaarı esaslı açılmasındaki umumi ammaç elbet insanoğluın canlarını kurtarma telaşıdır. Yangın takkadak dumandan ve alevlerden kaçan kişilerin kendilerini hayat havliyle yangın bapsından dünyaarı atarak eksiksiz keyif alma gayretleri, autarı dosdoğru açılan müstacel çıkış bapları ile zorlamasız ve olası olmaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Icraatında kanatlardan biri sabit başkası hareketlidir. Sabit kanada zir üst sürgü ve peş sektör uygulandığı üzere, dikey ürkü pas uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması katkısızlanarak henüz çokça insanoğlunun intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas acil yer anında kapının olanaklı olan en azca devran istanbul Yangın kapısı fiyatları kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayan kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu yöntem sayesinde kapı birlik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Ayrıca, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz nazikçe malzeme kullanılabilir. Gine bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı için sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya elan edepli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı başka ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara ulaşmak mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

CMD Mühür; nitelikli ve kredili yangın bapları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın eminği dair kompetan kadrosuyla Türkiye genelinde özen vermektedir.

önceki konstrüksiyonlarda ve yangın merdiveni düzı yurt olan binalarda kaçış merdiveni konstrüksiyonına imkân vermektedir. 

Report this wiki page